Welkom - Jeu Schwillens Project Begeleiding

 

J. Schwillens Project Begeleiding is Uw partner voor alle hijs- en transportactiviteiten en industriële verhuizingen. De branche waar de vakman en machines nauw met elkaar verbonden zijn waar zowel de veiligheid als het financiële aspect een groot aandachtspunt voor de opdrachtgever is.

 

J. Schwillens Project Begeleiding richt zich voornamelijk op het leveren van diensten in horizontale- en verticale transporten en industriële verhuizingen. Door de know-how en vele jaren ervaring, voornamelijk in de petrochemische- en chemische industrie, automotive, bouwsector, staal- en prefabbedrijven, etc., kan J. Schwillens Project Begeleiding ongeacht de grote van een project, dit deskundig en veilig uitvoeren, waaruit U als opdrachtgever hieruit het maximale rendement uit haalt (synergie).

 

J. Schwillens Project Begeleiding zal alle facetten welke tijdens een project aan de orde komen, samen met U bespreken om zo de kosten te minimaliseren met inachtneming van de eisen die zijn opgedragen door de opdrachtgever op het gebied van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu.